Søndag d. 2. februar 2020 afholder Dansk Havfiskerforbund det traditionelle pokalstævne på Øresund.
Vi sejler med bådene Sværd (bulefiskeri) og Viking (drivefiskeri), med udgangspunkt fra Helsingør Nordhavn ved slæbestederne, og der er valgfrihed mellem enten bule- eller drivefiskeri. Det anbefales dog, at man også medbringer lettere grej på bulebåden.
De tre bådvindere modtager hver en hovedpræmie i form af et gavekort på 3000,- og den samlede individuelle vinder får yderligere 1000,- i gavekort. Der vil være flotte præmier til de 5 bedst placerede på hver båd, samt gavekort til de 3 fisk med højeste rensede vægt. Der kan indvejes 2 torsk pr. deltager, og det er den samlede rensede vægt som tæller. Alle fangne torsk tæller med i konkurrencen.
Der sejles fra 07.00 – 12.00 og der er lodtrækning om pladser kl. 06.30 Pris for deltagelse 450,-
Du tilmelder dig ved at ringe eller skrive på tlf. 26 18 47 59