Søndag d. 2. februar blev DHF´s traditionelle pokalstævne afholdt fra Helsingør. Der skulle fiskes med 3 både, nemlig ”Sværd” som skulle bulefiske og ”Viking” og ”Sandmanden” som skulle drivfiske. Vejrudsigten var ikke den bedste og under indskrivningen tidligt søndag morgen, blev der talt meget om vindens hylen i sejlskibenes master.

Kl. 7.00 gik starten og de tre både satte kursen mod fiskepladserne. De to drivebåde søgte ned i læ ved Trykkerdammen, mens Sværd trodsede den kraftige vestenvind og stævnede mod Pålsjö. Drivfiskeriet gik udmærket og der kom jævnt med fisk ombord, det var dog mest små fisk som kom i kurvene her.På Sværd kæmpede de noget mod bølgerne, men inden de opgav de vanskelige forhold ved Pålsjö og søgte mod mere læ ved Kobberværket, kom der dog fisk ombord, bl.a. fik Martin Hubert en fisk på 5,90 kilo, som senere skulle vise sig at blive konkurrencens største.

De næste timer gik og Sværd havde et godt bulefiskeri ved Kobberværket og de fleste deltagere fik fint med fisk ombord. På drivebådene ved danske kysten gik det knapt så stærkt, men efterhånden havde alle fået fisk. Den sidste time gik Viking over til Kobberværket, for at se om de kunne fange nogle lidt større fisk.Det var dog yderst vanskelige forhold, da den kraftige vind havde fået gang i vandet, så strømmen løb med 4 mil mod syd! Der kom fisk ombord, men det lykkedes ikke at komme i kontakt med de større fisk.

Klokken nærmede sig 12, så alle både satte kursen mod havn og undervejs blev der vejet ind. Der er jo indført nye begrænsninger i torskefiskeriet på Øresund, så hver deltager kunne indveje 2 torsk, som jo er den tilladte mængde at tage med i land i februar måned.

Vel tilbage på stille grund i havnen, var det tid til at udregne resultatet og finde frem til dagens vindere.Ventetiden gik med hyggesnak på kajen hvor mangt og meget blev diskuteret, og gode fiskehistorier blev fortalt. Herefter var der præmieuddeling til dagens dygtigste fiskere og der var et flot præmiebord med præmier til de 5 bedst placerede på hver båd.Der var et gavekort på hele 3000,- til hver bådvinder og yderligere et gavekort på 1000,- til dagens samlede vinder

Bådvinder på Sværd blev Martin Hubert, på Sandmanden var Marius bedst, mens Jacob Friberg tog sejren på Viking.

Dagens samlede vinder og dermed vinder af DHF´s Pokalstævne 2020 blev Martin Hubert.

Stort tillykke til dagens vindere og på gensyn til alle, når der igen afholdes pokalstævne i 2021.