Vedr. Europamesterskaberne i havfiskeri 10.-14. August 2020.

Dansk Havfisker Forbund/EFSA-DK har besluttet, som følge af Corona/Covid19 situationen, at flytte tilmeldingsfristen til arrangementet fra 1. Maj til 1. juni 2020. Dette gøres for at de enkelte deltagere får bedre mulighed for at planlægge deres deltagelse, udefra hvordan situationen udvikler sig de næste par måneder.

Den nye tilmeldingsfrist gælder for både mesterskaberne og booking af hotel.

Regarding the European Boat Championships from the 10th to the 14th of August 2020

The Danish delegation has decided, as a result of the Corona/Covid19 situation, to change the closing date for receipt of entries from May 1th to June 1th.This decision has been made to give participants a better opportunity to plan their trip, depending on how the situation evolves over the next period of time.

The new closing date includes both entry to the Championships and booking of the hotel.

DHF/EFSA Denmark