Ambassadeur Cuppen

Ambassadeur Cuppen følger kalenderåret.

Ambassadeur Cuppen består af et antal konkurrencer, som kan fordele sig på henholdsvis endags konkurrencer og to dages konkurrencer, dog med en overvægt af en dags konkurrencer.

Deltagerne kan deltage i et valgfrit antal konkurrencer under Ambassadeur Cuppen, men det er deltageren med det højeste antal point for 4 konkurrencer (de fire bedste resultater indgår i opgørelsen), som bliver udråbt som årets endelige vinder.

Ved pointlighed er det den person med den bedste placering i en enkelt konkurrence som vinder

Pointudregningen til Ambassadeur Cuppen i de enkelte konkurrencer opgøres således:
En dags konkurrencer: Der gives 20 point til vinderen, nr. 2 får 19 point, nr. 3 får 18 point og således fortsættes, til der gives 1 point for en 20. plads.

To dages konkurrencer: Der gives 30 point til vinderen, nr. 2 får 29 point, nr. 3 få 28 point og således fortsættes, til der gives 1 point for en 30. plads.

De 10 bedst placerede i Ambassadeur Cuppen modtager et Ambassadeur hjul.

De 10 bedst placerede i Ambassadeur Cuppen, får deltagergebyret for det kommende års Danske Mesterskaber i Havfiskeri betalt, hvis de deltager i dette.

Det besluttes for et år ad gangen, hvor mange der får deltagergebyret betalt, da det afhænger af hvor stort overskuddet i Ambassadeur Cuppen er det pågældende år.
På DHF´s årlige generalforsamling offentliggøres det hvor mange der vil få deltagergebyret helt – eller delvist betalt.

På generalforsamlingen vil vinderen af Ambassadeur Cuppen endvidere modtage DHF´s guldmedalje og en erindringspokal.

Nr. 2 og 3 vil modtage DHF´s sølv- henholdsvis bronzemedalje.

Ambassadeur Cuppen gælder desuden som udtagelse til de forskellige landshold, som repræsenterer Dansk Havfiskerforbund i det følgende år.
For at komme i betragtning til landsholdet skal man være individuelt medlem af DHF, inkl. Life-members og/eller være medlem af en klub tilsluttet Dansk Havfiskerforbund.
Endvidere skal man være i besiddelse af dansk CPR nummer.

Det fremgår af kalenderen på Dansk Havfiskerforbunds hjemmeside, hvilke konkurrencer der tæller med i årets Ambassadeur Cup.

BLIV MEDLEM I DAG

Tilmeld dig direkte her på vores hjemmeside

Tilmeld dig her