Konkurrencer 2020

Så er det blevet tid til DHF´s traditionelle pokalstævne. Vi sejler med Sværd (bulefiskeri) og Viking (drivefiskeri), med udgangspunkt fra Helsingør Nordhavn.

Der kan indvejes 2 torsk pr. deltager, og det er den samlede rensede vægt der tæller.

Der er flotte præmier, bl.a. modtager bådvinderne hver et gavekort på 3000,-

Regler og yderligere information kan findes på DHF´s hjemmeside og Facebook side.
Pris 450,- pr. person Fisketid: 07.00 – 12.00
Du tilmelder dig ved at skrive eller ringe på tlf. 26 18 47 59

Så afholder Roskilde Sportsfiskerklub deres årlige Roskilde Cup på Øresund.
Der plejer at være et flot præmiebord denne dag, hvor der kun fiskes efter torsk.

Mere information senere.

Hvidovre Sport afholder denne dag deres årligt tilbagevendende Hvidovre Cup. Der er kommet gang i arterne på Øresund nu, så der kommer ofte 7-8 arter i kurven til denne hyggelige konkurrence. Der sejles fra statshavnen i Helsingør

Mere information på tlf. 36 75 13 15 eller Hvidovre Sports hjemmeside: www.hvidovresport.dk

De nordiske mesterskaber i havfiskeri er tilbage i denne weekend. Lørdag fiskes der efter arter og søndag er det kun fladfisk som tæller. Resultaterne fra begge dage ligges sammen og deltageren med flest point, kåres som Nordisk mester 2020.

Lørdag fiskes der 8.00 – 16.00 og der gives 5 point pr. ar og 5 point pr. fisk for de 5 første, derefter 4,3,2,1,1,1…..
Søndag fiskes der 8.00 – 14.00 og der gives 3 point pr. rødspætte og skrubbe, og 1 point pr. ising.

Tilmelding: Deltagergebyret som er 1400 svenske kroner, sættes ind på bankgiro 802-1685, husk an skrive navn på indbetalingen. Alternativt kan man ”swisha” til 0707 426998
(Hans Lindh)

Fiskeriet til Skagen Havfiskefestival forgår for det meste på øster siden af Skagen odde. Der vil bl.a. blive fisket på Hertas flak, hvor der kaste fiskes med pirk efter torsk, sej og lubbe. Der er også rigtigt godt medefiskeri på flakket efter mange forskellige arter, det er berggylter, ulke, knurhaner, skægtorsk, makrel, glyse, diverse fladfisk m.m. Et rigtigt spændende arts fiskeri.

Der er også muligheder for at fiske på et af de mange vrag der ligger omkring Skagen, hvor der er mange torsk, sej, lubber og langer. Der er desuden en del andre spændende arter på vragene.

Vi skal heller ikke glemme at der i de seneste år er fanget en del spændende arter i området som bl.a. tun, helleflynder, havbrasen og Sankt Peters fisk. Så der er meget artsrigt omkring Skagen.

Vi håber i vil få nogle spændende og fiskerige dage i Skagen.

Med dette byder Skagen Havfiskeklub velkommen til Skagen Havfiskefestival

Fredag aften er klubben vært ved et kæmpe fiskebord i Marinestuen, det vil være gratis for deltagere og der vil være en yderst favorabel pris for ledsagere.

Mere information på Skagen Havfiskeklubs hjemmeside: www.skagen-havfiskeklub.dk

Årets europamesterskaber afholdes i år af Dansk Havfiskerforbund med udgangspunkt fra Helsingør. Der er således mulighed for at lave et godt resultat, idet de danske havfiskere er særdeles godt kendt med fiskeriet på Øresund.

Mere information om dette arrangement på forsiden af denne hjemmeside.

Så afholder Jans Lystfiskershop årets Grand Slam. Reglerne er enkle, man kan indmåle en rødspætte, en skrubbe og en ising, som alle skal være over 27 cm. Den fisker med samlet flest centimeter fladfisk er vinderen.

Der fiskes fra 8.00 – 15.00. Pris 450,- pr, deltager.

Mere information og tilmelding hos Jan i shoppen på tlf. 35 26 89 70

Denne dag afholder Jans Lystfiskershop sin årlige Fladfiske Cup fra Helsingør. Reglerne er som tidligere, nemlig 3 point for en rødspætte, 2 point for en ising og 1 point for en skrubbe, alle skal være 27 cm. Pighvar og Slethvar skal måle 30 cm. Den som har den største pointsum vinder, ved pointlighed, vil det være den med flest antal fladfisk som vinder.

Der fiskes fra 8.00 – 15.00  Pris 450,- pr. deltager.

Mere information og tilmelding hos Jan i shoppen på tlf. 35 26 89 70

Der har i de seneste år, været et rigtig godt torskefiskeri på det lavere vand nord for København. Der er tale om et underholdende kastefiskeri efter torsk på 1 – 5 kilo, med indslag af større fisk.

Ishøj Sportsfiskerklub arrangerer derfor en konkurrence, som er åben for alle og som kan blive en sjov og underholdende afslutningskonkurrence for havfiskerne, idet den også tæller som årets sidste afdeling i Ambassadeur Cuppen

Der fiskes med ”Fyrholm” som sejler fra Lautrupkaj i Kalkbrænderihavnen.

Fisketid 8.00 – 15.00  Pris 400,-

Vinderen er den som har den største vægt på 5 indvejede torsk.

Mere information og tilmelding hos Steen Lyngsø på tlf. 22 54 81 85