Konkurrencer 2022

Hvidovre Sport afholder denne dag deres årligt tilbagevendende Hvidovre ABU Cup. Der er kommet gang i arterne på Øresund nu, så der kommer ofte 7-8 arter i kurven til denne hyggelige konkurrence. Der sejles fra statshavnen i Helsingør

Mere information på tlf. 36 75 13 15 eller Hvidovre Sports hjemmeside: www.hvidovresport.dk

Fiskeriet til Skagen Havfiskefestival forgår for det meste på øster siden af Skagen odde. Der vil bl.a. blive fisket på Hertas flak, hvor der kaste fiskes med pirk efter torsk, sej og lubbe. Der er også rigtigt godt medefiskeri på flakket efter mange forskellige arter, det er berggylter, ulke, knurhaner, skægtorsk, makrel, glyse, diverse fladfisk m.m. Et rigtigt spændende arts fiskeri.

Der er også muligheder for at fiske på et af de mange vrag der ligger omkring Skagen, hvor der er mange torsk, sej, lubber og langer. Der er desuden en del andre spændende arter på vragene.

Vi skal heller ikke glemme at der i de seneste år er fanget en del spændende arter i området som bl.a. tun, helleflynder, havbrasen og Sankt Peters fisk. Så der er meget artsrigt omkring Skagen.

Vi håber i vil få nogle spændende og fiskerige dage i Skagen.

Med dette byder Skagen Havfiskeklub velkommen til Skagen Havfiskefestival

Mere information på Skagen Havfiskeklubs hjemmeside: www.skagen-havfiskeklub.dk

Så er det blevet tid til noget nyt, nemlig Skaw Cup som Skagen Havfiskeklub arrangerer.
Der er næsten garanti for et spændende og underholdene fiskeri denne dag, idet der ofte fanges 15-20 forskellige arter på en dag, når der afholdes konkurrencer heroppe på toppen af Danmark.
Der fiskes fra kl. 06.00 – 14 og prisen er 450,-

Mere information på Skagen Havfiskeklubs hjemmeside: www.skagen-havfiskeklub.dk

Årets europamesterskaber afholdes i år af Dansk Havfiskerforbund med udgangspunkt fra Helsingør. Der er således mulighed for at lave et godt resultat, idet de danske havfiskere er særdeles godt kendt med fiskeriet på Øresund.

Mere information om dette arrangement på forsiden af denne hjemmeside.

Så skal der igen fiskes efter arter i det fiskerige farvand ud for Skagen. Der kan fiskes efter torsk, sej, langer og andet spændende over vrag, eller der kan fiskes efter de mange arter som holder til på og omkring Herthas Flak.
Der fiskes fra kl. 06.00 – 14.oo   Pris 450,00
Mere information om dette arrangement og tilmelding kan findes på Skagens Havfiskeklubs hjemmeside: www.skagen-havfiskeklub.dk

Så afholdes årets Grand Slam i fladfisk. Reglerne er enkle, man kan indmåle en rødspætte, en skrubbe og en ising, som alle skal være over 27 cm.

Den fisker med samlet flest centimeter fladfisk er vinderen.
Registrering af fangsten foregår med mulighed for catch and release.

Der fiskes fra 8.00 – 15.00. Pris 500,- pr, deltager.

Mere information og tilmelding hos Martin Hubert på tlf. 26 18 47 59

Denne dag afholdes den årlige Fladfiske Cup fra Helsingør. Reglerne er som tidligere, nemlig 3 point for en rødspætte, 2 point for en skrubbe og 1 point for en ising, alle skal være 27 cm. Pighvar og Slethvar giver 5 point, men skal måle 30 cm.

Den som har den største pointsum vinder, ved pointlighed, vil det være den med flest antal fladfisk som vinder.
Registrering af fangsten foregår med mulighed for catch and release

Der fiskes fra 8.00 – 15.00  Pris 500,- pr. deltager.

Mere information og tilmelding hos Martin Hubert på tlf. 26 18 47 59

Der har i de seneste år, været et rigtig godt torskefiskeri på det lavere vand nord for København. Der er tale om et underholdende kastefiskeri efter torsk på 1 – 5 kilo, med indslag af større fisk.

Ishøj Sportsfiskerklub arrangerer derfor igen i år, en konkurrence som er åben for alle, og som kan blive en sjov og underholdende afslutnings konkurrence for havfiskerne, idet den også tæller som årets sidste afdeling i Ambassadeur Cuppen

Der fiskes med ”Fyrholm” som sejler fra Lautrupkaj i Kalkbrænderihavnen.

Fisketid 8.00 – 15.00  Pris 400,-

Vinderen er den som har den største samlede længde på 5 torsk, som skal være minimum 45 cm.
Torskene håndteres skånsomt og  indmåles løbende under konkurrencen, så de kan genudsættes hurtigst muligt

Mere information og tilmelding hos Steen Lyngsø på tlf. 22 54 81 85